Categories
Concursos literaris

Concursos literaris

Oberta la convocatòria del Tercer Premi de Relats Breus i microrelats El Segre de Negre 2021, un certamen que es celebra en el marc de la cinquena edició del festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juny.

Aquest concurs té com a objectiu promoure l’escriptura de textos literaris de gènere negre en petit format, incentivar el coneixement de la novel·la negra i criminal i fomentar la participació i la complicitat de la ciutadania amb el festival.

D’altra banda, paral·lelament al concurs de relats breus i microrelats, l’organització del festival convoca la segona edició del Concurs de Fotografia #Instanegre, que promou la creació fotogràfica de temàtica negra, criminal, detectivesca o de misteri a través de la xarxa social Instagram.

Dades clau

Categoria de relats breus: els participants hauran d’escriure un text de 2.500 caràcters com a màxim. S’hi podrà participar des del divendres 30 d’abril fins al divendres 21 de maig.

Categoria de microrelats #micronegre: els participants hauran d’escriure un microrelat de 280 caràcters com a màxim, inclòs el hashtag del concurs, a la xarxa social Twitter. S’hi podrà participar des del dia 3 de juny fins al dia 4 de juny de 2021

En totes dues categories es podran presentar textos en català, castellà i aranès. 

Concurs de fotografia #instanegre: els participants podran publicar les seves fotos en aquesta xarxa social del 30 d’abril fins al 21 de maig amb el hashtag #instanegre.

Podeu descarregar-vos les bases dels concursos per a ampliar informació i conèixer-ne tots els detalls.

Descobreix la teva veu literària més negra i participa-hi!