Categories
Concursos literaris

Concursos

Obertes les convocatòries del 7è Concurs de microrelats El Segre de Negre #micronegre24 i de la 6è Concurs de Fotografia #Instanegre !

Categoria de microrelats #micronegre24

El concurs de microrelats #micronegre a Twitter/X té com a objectiu promoure l’escriptura de textos literaris de gènere negre en petit format, incentivar el coneixement de la novel·la negra i criminal i fomentar la participació i la complicitat dels lectors i lectores amb el festival.

Els participants hauran d’escriure un microrelat de 280 caràcters com a màxim, inclòs el hashtag del concurs, a la xarxa social Twitter/X. S’hi podrà participar des del dia dijous 30 de maig a les 8:00 h fins al dia 1 de juny a les 8:00 h.

Es podran presentar textos en català, castellà i aranès. 

Categoria de fotografia #instanegre2024

Per la seva banda, , el concurs #Instanegre que promou la creació fotogràfica de temàtica negra, criminal, detectivesca o de misteri a través de la xarxa social Instagram.

Els participants podran publicar les seves fotos en aquesta xarxa social del 17 de maig fins al 30 de maig de 2024, a les 8:00 h amb el hashtag #instanegre2024. Cal seguir els comptes @elsegredenegre i @segrediari.

Premis: els guanyadors de cada certamen rebran un lot de llibres i productes de proximitat i una subscripció semestral a Segre.com.

Descobreix la teva veu literària més negra i participa-hi!