Ruta literària

L’origen del pecat

Ruta literària

En aquesta ocasió tornem a una Lleida on l’especulació urbanística és el pa de cada dia i on els periodistes necessiten molt de cafè per suportar els plens municipals.
Visita teatralitzada pels escenaris literaris del llibre L’origen del pecat amb l’actor Albert Anguera i l’autora, Marta Alòs.

  • Dissabte, 5 de juny
  • Hora: 9:45 h
  • Lloc: Davant del Palau Episcopal (Rambla d’Aragó amb carrer del Bisbe).

Marta Alòs i López (Lleida, 1960) és escriptora. Ha publicat més d’una quinzena de llibres, amb èxits tan importants com La mà al melic, El dia que vaig oblidar el meu nom i Cartes a la meva mare. Ha obtingut diversos premis literaris com el Vent de Port del 2000 per Sol d’hivern; el de Narrativa de dones de Castelló del 2002 per L’ombra de la Forca, o l’Armand Quintana de Narrativa de Calldetenes 2014 per La llengua de les pedres. Ha estat regidora de la Paeria de Lleida, diputada al Parlament de Catalunya i coordinadora de Cultura de la Diputació de Barcelona. És articulista i tertuliana als principals mitjans de comunicació catalans. Després d’Ulls maragda, aquesta és la seva segona novel·la negra.