Taller d'escriptura ‘Lletres i crims’, a càrrec de l’escriptor i professor Ramon Usall.

dilluns, 21 maig, 2018

EL SEGRE DE NEGRE ORGANITZA DOS TALLERS D’ESCRIPTURA

Els escriptors David Marín i Ramon Usall seran els encarregats d’impartir-los

La tercera edició del festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre, organitzat de forma conjunta per Pagès Editors i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, aquest any dins de les seves activitats programades portarà a terme dos tallers d’escriptura amb els quals pretén contribuir a la difusió de la riquesa de les lletres i la cultura. 

Ambdós tallers tindran lloc el proper 2 de juny al matí. 

El següent taller, ‘Lletres i crims’, va adreçat a un públic jove, a partir dels 14 anys. En aquesta activitat es proposarà al participant fer un viatge per la història de la novel·la negra i criminal i també la creació dels Enigmes de Biblioteca, uns relats breus situats a la Biblioteca Pública de Lleida. 

L’encarregat de dirigir-lo serà l’escriptor i professor Ramon Usall, llicenciat en Sociologia (UAB) i doctor en Història (UdL) amb la tesi doctoral Kosova. Gènesi i evolució del moviment nacional albanès, de l'autonomia iugoslava a l'estat kosovar independent. Ha publicatUn món en blau i grana. El Barça d'Eric Castel(Pagès Editors, 2004), La tempestuosa mar blava(Onada Edicions, 2006), les novel·les negresTots els camins porten a Romania (Pagès Editors, 2008)i Seixanta-vuit (Pagès Editors, 2017)  i l’assaigFutbolítica(Ara llibres, 2017).

Aquest taller comptarà amb la presència dels Urban Sketchers, grup de dibuixants de carrer lleidatà, que deixaran la seva visió il·lustrada d’aquesta activitat. 

En aquest cas, el taller es realitzarà a les 11.00 hores a la Biblioteca Pública de Lleida, entitat que coorganitza aquesta activitat. 

Més informació i inscripcions:

info@elsegredenegre.cat

http://elsegredenegre.cat/#tallers