Taller d'escriptura ‘Escriure en negre’, a càrrec del periodista i escriptor David Marín.

dilluns, 21 maig, 2018

EL SEGRE DE NEGRE ORGANITZA DOS TALLERS D’ESCRIPTURA

Els escriptors David Marín i Ramon Usall seran els encarregats d’impartir-los

La tercera edició del festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre, organitzat de forma conjunta per Pagès Editors i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, aquest any dins de les seves activitats programades portarà a terme dos tallers d’escriptura amb els quals pretén contribuir a la difusió de la riquesa de les lletres i la cultura. 

Ambdós tallers tindran lloc el proper 2 de juny al matí. 

El primer taller, ‘Escriure en negre’, consistirà en una sessió teòrico-pràctica dirigida pel periodista i escriptor David Marín. Autor de la novel·la negra Mala lluna(RBA) i, amb Marta Alòs, del llibre de relats eròtics Amb X de sexe(Pagès Editors), Marín ha dirigit en el passat diferents tallers literaris a Balaguer, col·labora habitualment amb l'Escola d'Escriptura de Lleida i és responsable de cultura al setmanari La República. 

Aquest taller està  coorganitzat amb l’Escola d’Escriptura de Lleida, la qual està formada per un equip de professors amants de l’escriptura, la lectura, la llengua i la literatura que tenen la pretensió de posar a l’abast de tothom una formació integral a través dels diferents cursos que realitzen al llarg de l’any. L’escola compta amb professors experts en escriptura que faciliten que els alumnes s’iniciïn en l’ofici d’escriure. 

El taller tindrà lloc a les 10.00 hores a la Biblioteca de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Més informació i inscripcions:

info@elsegredenegre.cat

http://elsegredenegre.cat/#tallers