MOORDER: El misteri del castell, un joc en viu al Segre de Negre.

dilluns, 21 maig, 2018

MOORDER: El misteri del castell, un joc en viu al Segre de Negre

 

Saps què és un escape room? Doncs és un joc en el qual els participants, normalment un grup de 4 o 6 persones, són tancats en una habitació i han de fer servir els elements que hi ha al seu interior per resoldre una sèrie de puzles i escapar del recinte abans que se'ls esgoti el temps de què disposen. 

 

Aquest any, el festival de novel·la negra i criminal El Segre de Negre ha organitzat, per primer cop, un escape room de temàtica negra. Amb el nom de ‘El misteri del castell’, es tracta de un escaperoom que tindrà lloc en un marc incomparable, el sorprenent escenari del castell de La Suda. 

 

Els participants en aquesta activitat podran convertir-se en detectius per un dia, endinsant-se en un ambient de misteri i d’incògnites, amb l’objectiu de descobrir l’assassí del castell. El joc començarà a la terrassa exterior davant del castell de La Suda.

 

Aquest escape room tindrà lloc el divendres 1 de juny a les 20.30 hores, i se realitza de forma conjunta amb el sopar negre organitzat, posteriorment, al restaurant 1203.

 

Més informació, preus i inscripcions a:

 

info@elsegredenegre.cat

http://elsegredenegre.cat/programa